В Одесі презентують інвестиційну стратегію «Odessa 5Т»

1 липня 2016 року в рамках перших «Odessa 5Т Summer Business Days» відбудеться Презентація інвестиційної стратегії розвитку міста «Odessa 5T».

«Оdessa 5Т» – це новий інвестиційний бренд міста, який об’єднує п’ять основних напрямків: транспорт, торгівля, технології, туризм і траст.

Організатори Презентації – Фонд розвитку міста Одеси, Асоціація «Туризм Одеси», департамент економічного розвитку Одеської міської ради. Програма «Odessa 5T» розроблена з ініціативи Одеської міської ради. Презентація проходить за підтримки Департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку. У заході візьмуть участь понад 300 осіб. Серед них – найбільші бізнесмени міста та країни, іноземні інвестори, аналітики, представники Торгово-промислових палат, посольств та українських діаспор за кордоном. Завдяки впровадженню нової інвестиційної концепції, будуть створені всі необхідні умови для розвитку бізнесу, стимулювання інвестицій та спрощеної процедури отримання дозвільних документів в рамках «єдиного вікна».

«Якщо раніше потрібно було стукати у владні кабінети за будь-яким дозволом, то сьогодні ми, як представники міської влади, самі йдемо до одеських бізнесменів і іноземних інвесторів. Місто готове надати всі свої інструменти, свої можливості для просування бізнесу. Ми готові всіляко допомагати й хочемо бути корисними, щоб дійсно представляти Одесу та місцевий бізнес на міжнародній арені», – підкреслює заступник міського голови Павло Вугельман.

В рамках Презентації також будуть представлені муніципальні інвестиційні проекти, в тому числі пов’язані з проведенням Євробачення. Одеса є одним з міст-претендентів на право проведення конкурсу, що ставить перед міською владою та бізнесом завдання щодо поліпшення міської інфраструктури, створення сучасного концертно-виставкового комплексу і конгрес-холу, а також додаткових об’єктів розміщення. Проведення цього конкурсу в Одесі – шанс заявити про себе багатомільйонній європейської аудиторії і продемонструвати одеську гостинність.

Презентація стане унікальним місцем зустрічі і B2B платформою для діалогу професіоналів, знайомства з українськими та іноземними бізнесменами й інвесторами, інвестиційними проектами і можливостями.

«Odessa 5T Summer Business Days» відкриє одеський міський голова Геннадій Труханов. Також в рамках заходу виступатимуть провідні спікери в галузі транспорту, торгівлі, технології, туризму, банківської й фінансової сфер (траст). Список спікерів доступний та буде оновлюватися на сайті: http://odessa5t.com

Програма «Odessa 5T Summer Business Days»:
30 червня – Welcome Reception (M1, тераса Prosecco Bar, початок о 19:00)
1 липня – Презентація «Odessa 5T» (концерт-хол «Сади Перемоги», 10:00 – 18:00)
1 липня – гала-вечеря (ресторан «Columbus», початок о 20:00. Спеціальний гість вечора – українська електро-фолк-група ONUKA).

Постійне посилання: Економічна правда

Напишіть відгук