В Одесі стартував проект «Школа енергії»

В рамках й за підтримки проекту «Створення енергетичних агентств в Україні», який реалізується компанією «Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ» спільно з Одеським Державним Енергетичним Агентством та Асоціацією «Енергоефективні міста України», в Україні почався новий Проект «Школа енергії».

В рамках й за підтримки проекту «Створення енергетичних агентств в Україні», який реалізується компанією «Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ» за дорученням Федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи, будівництва і безпеки ядерних реакторів Німеччини, спільно з Одеським Державним Енергетичним Агентством та Асоціацією «Енергоефективні міста України» (АЕМУ), в Україні почався новий Проект під назвою «Школа енергії».

Метою проекту є покращення енергоефективності та енергозбереження шляхом підготовки і проведення учнівських енергетичних аудитів, та інших енергетичних навчальних заходів в українських школах.
У нашому місті Проект впроваджує Одеське Муніципальне Енергетичне Агентство (ОМЕА), створене на базі КП «Агентство програм розвитку Одеси» спільно з громадською організацією «Фонд розвитку міста Одеси».

В процесі реалізації Проекту представники трьох одеських шкіл (ЗОШ №1, ЗОШ №40 та ЗОШ №100) вже успішно взяли участь у тренінгу в м Львів 22-24 лютого 2016 року. За результатами тренінгу координатором Проекту в м Одеса визначені цілі Проекту, розроблена початкова програма його виконання й певні шляхи його реалізації.
В даний час в вищезазначених школах опрацьовується та надається одеському координатору Проекту необхідна інформація.

Даний проект буде реалізовуватися протягом лютого-жовтня 2016 року.
Про поточний стан реалізації цього важливого Проекту ми будемо інформувати й надалі.

Напишіть відгук