У суботу маленьких одеситів та їх батьків запрошує «ЮЛА»

У Дендропарку Перемоги (з боку Палаца спорту) пройде перший дитячий фестиваль «ЮЛА».

За словами організатора фестивалю, президента ГО «Фонд розвитку міста Одеси» Юлії Пархоменко, ідея провести таке свято під відкритим небом виникла ще на початку літа.

«Ми вирішила поєднати й навчальні майстер-класи й розважальні заходи не лише для дітей, а й для батьків. Мами з татусями зможуть почерпнути цікаву інформацію з виховання дітей, педіатрії, дізнатися, як запобігти захворюванням дітей у шкільний період, отримати поради від логопеда про те, як розговорити малюка», – розповідає Юлія Пархоменко.

Програма фестивалю буде досить насичена. Для зовсім маленьких діток до 3-х років буде працювати бейбі-зона. Батьки зможуть залишити їх під наглядом няньки, а самі у цей час відвідати лекцію або майстер-клас.

«В основній зоні будуть проходити майстер-класи для дітей від 5-и до 14-и років. Тут будуть й роботи, й практичні заняття з шахів, й творчі заняття, а також тестування з англійської мови. Будуть представлені авторські методики з навчання англійської та італійської мов. Все це цікаво не лише дітям, а й їхнім батькам», – запевняє співорганізатор фестивалю Марія Гроза.

На пікніку передбачена також велика анімаційна програма, проведення цікавих квестів, активна гра, конкурсів, вікторин. Школярі зможуть отримати знання із робототехніки, подивитися на роботу роботів і навчитися керувати ними. Діти молодшого віку зможуть зайнятися конструювання із блоків конструктора «Лего».

Один із майстер-класів, у якому зможуть взяти участь діти різного віку, отримав назву «Є місто, яке я бачу уві сні». В різних техніках дітям буде запропоновано розфарбувати зображення визначних пам’яток Одеси, які потім будуть зібрані до колажу.

Час роботи фестивалю 10 вересня з 10 до 19 годин. Вхід – вільний.

Постійне посилання: Odessit.ua

Напишіть відгук