MoreInfo, Одеса — Пам’ятник де Рібасу

Встановлено першу стелу з туристичною табличкою біля пам’ятника одному із засновників Одеси – Пам’ятник де Рібасу.

Туристичний стартап MoreInfo за підтримки ГО «Фонд розвитку міста Одеси» встановили першу табличку проекту MoreInfo в м.Одеса.

Проект MoreInfo являє собою розміщення біля пам’ятників, історичних об’єктів архітектури та соціально значущих об’єктів табличок з графічними QR-кодами, при скануванні яких мобільним пристроєм з’являється доступ до статті про ці об’єкти, що дозволяє прочитати інформацію про об’єкт не відходячи від нього й у відсутності екскурсоводів, 7-ма мовами (українська, англійська, російська, німецька, французька, турецька і китайський). А також забезпечує: підрахунок кількості туристів, що відвідали об’єкт розташований поруч з табличкою, прогноз кількості туристів на майбутній сезон, аналіз даних про туриста, відстеження кількості часу перебування біля пам’ятника та частоти відвідувань.

В якості першої пам’ятки м.Одеси, поблизу якої була встановлена стела з табличкою, обрано пам’ятник одному з основоположників Одеси – Пам’ятник де Рібасу.

Загалом, в Одесі планується встановити більш як 10 табличок з QR-кодом біля найзнаковіших визначних пам’ятках Одеси. Слідкуйте за оновленнями.

Напишіть відгук